Julefrokost

Julebuffet 1.
Marineret sild m/ røde løg, capers og hjemmelavet karrysalat.
Krydder sild m/ hvide løg, capers og hjemmelavet karrysalat.
Hjemmelavet Fiskefrikadeller med citron og hjemmelavet remoulade.
Lun Leverpostej m/ bacon og champignon.
Flæskesteg m/ rødkål og surt.
Hønsesalat på mini ananas m/ bacon og rødbede strimmel
Ris a la Mande m/ kirsbærsauce

Pris 130,-
brød & smør 15,-

 

Tilvalg.
Stegtesild 20,-
Lune mini frikadeller m/ kartoffelsalat. 25,-
Lun Julemedister med små glaserede kartofler. 25,-
Jule Skinke med grønlangkål 25,-
Tarteletter m/ høns i asparges. 20,-
Lille oste fad med faste og hjemmelavede rørte oste og kiks. 35,-
Mini lakserulle på salatbund med ørredfyld og lakserogn. 30,-
Røget tun i skiver med rørt mayonnaise og rødløg. 35,-
Røget krondyr carpaccio med tranebær og creme balsamico. 45,-
Dybhavs rejer m/ halve æg og mayonaise. 25,-
Fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade. 20,-

 

 

Julebuffet 2.
Marineret sild m/ røde løg, capers og hjemmelavet karrysalat.
Krydder sild m/ hvide løg, capers og hjemmelavet karrysalat.
Hjemmelavet Fiskefrikadeller med citron og hjemmelavet remoulade.
Hønsesalat på mini ananas m/ bacon og rødbede strimmel
Lun Leverpostej m/ bacon og champignon.
Flæskesteg m/ rødkål og surt.
Dybhavs rejer m/ halve æg og mayonaise.
Stegt berberandebryst m/svampekompot.
Graved laks m/ 2 slags hjemmelavet dilddressing.

Pris 155,-
brød & smør 15,-

 

Tilvalg.
Stegtesild 20,-
Lune mini frikadeller med hjemmelavet marineret kartoffelsalat. 20,-
Lun Julemedister med små glaserede kartofler. 20,-
Jule Skinke med grønlangkål 25,-
Ris a la mande med kirsebærsauce. 20,-
Lille oste fad med faste og hjemmelavede rørte oste og kiks. 35,-
Mini lakserulle på salatbund med ørredfyld og lakserogn. 30,-
Røget tun i skiver med rørt mayonnaise og rødløg. 35,-
Røget krondyr carpaccio med tranebær og creme balsamico. 45,-
Fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade. 20,-

 

 

Julebuffet 3.
Marineret sild m/ røde løg, capers og hjemmelavet karrysalat.
Krydder sild m/ hvide løg, capers og hjemmelavet karrysalat.
Fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade. Tarteletter m/ høns i asparges.
Lun Leverpostej m/ bacon og champignon.
Flæskesteg m/ rødkål og surt.
Dybhavs rejer m/ halve æg og mayonaise.
Stegt berberandebryst m/svampekompot.
Graved laks m/ 2 slags hjemmelavet dilddressing.
Glaseret skinke m/nordjysk grønlangkål

Pris 180,-
brød & smør 15,-

 

Tilvalg.
Stegtesild 20,-
Lune mini frikadeller med hjemmelavet marineret kartoffelsalat. 20,-
Lun Julemedister med små glaserede kartofler. 20,-
Ris a la mande med kirsebærsauce. 20,-
Lille oste fad med faste og hjemmelavede rørte oste og kiks. 35,-
Mini lakserulle på salatbund med ørredfyld og lakserogn. 30,-
Røget tun i skiver med rørt mayonnaise og rødløg. 35,-
Røget krondyr carpaccio med tranebær og creme balsamico. 45,-